ŚNIADANIE I
dwie łyżki otrębów pszennych z mlekiem i kawałkami średniego banana,
szklanka kawy zbożowej z mlekiem i łyżeczka miodu dla słodkiego smaku
ŚNIADANIE II Dwie kromki chleba pełnoziarnistego z masłem, serem białym, sałatą, odrobiną natki zielonej pietruszki, plasterkiem czerwonej papryki, szklanka soku pomarańczowego wyciśniętego ze świeżych owoców
OBIAD 1 danie:zupa szpinakowa z żółtkiem jajka 2 danie: ryż brązowy, gotowane na parze udko z kurczaka bez skóry zbukietem warzyw, również gotowanymi na parze takimi jak: kalafior, brukselka, szparagi, marchewka, wszystko to posypane świeżą natka zielonej pietruszki szklanka soku z buraków czerwonych
PODWIECZOREK Sałatka owocowa z kiwi, truskawek, pomarańczy, jagód, orzeszków ziemnych, skropiona sokiem z cytryny szklanka koktajlu mleczno-owocowego ze świeżego awokado
KOLACJA Makaron z pieczonym dorszem, plus cykoria i świeżo wyciśnięty sok z grejpfruta