Z Grodziska

ŚNIADANIE I
dwie łyżki otrębów pszennych z mlekiem i kawałkami średniego banana,
szklanka kawy zbożowej z mlekiem i łyżeczka miodu dla słodkiego smaku

ŚNIADANIE II
Dwie kromki chleba pełnoziarnistego z masłem, serem białym, sałatą, odrobiną natki zielonej pietruszki, plasterkiem czerwonej papryki,
szklanka soku pomarańczowego wyciśniętego ze świeżych owoców

OBIAD
1 danie:  zupa szpinakowa z żółtkiem jajka
2 danie: ryż brązowy,
gotowane na parze udko z kurczaka bez skóry z  bukietem warzyw, również gotowanymi na parze takimi jak: kalafior, brukselka, szparagi, marchewka,
wszystko to posypane świeżą natka zielonej pietruszki
szklanka soku z buraków czerwonych

PODWIECZOREK
Sałatka owocowa z kiwi, truskawek, pomarańczy, jagód, orzeszków ziemnych, skropiona sokiem z cytryny
szklanka koktajlu mleczno-owocowego ze świeżego awokado

KOLACJA
Makaron z pieczonym dorszem,
plus cykoria i świeżo wyciśnięty sok z grejpfruta

gosiczek@interia.pl, Małgosia z Grodziska Maz.

Polityka Prywatności