A na obiad ryba
Obiad:
1 duży filet ryby słonowodnej duszonej na parze z warzywami(kalafior, brokuły, drobno posiekana marchew i seler) pokropiona cytryną i posypana świeżą natką pietruszki, przyprawiona odrobiną soli i pieprzu.
Śniadanie:
- szklanka soku pomarańczowego (wyciśnięty ze świeżych pomarańczy)
- dwa plasterki żółtego sera
- dwa plasterki szynki drobiowej
- 3 listki świeżej sałaty, 100g świeżej czerwonej papryki
II śniadanie:
banan lub jabłko
Obiad:
1 duży filet ryby słonowodnej duszonej na parze z warzywami(kalafior, brokuły, drobno posiekana marchew i seler) pokropiona cytryną i posypana świeżą natką pietruszki, przyprawiona odrobiną soli i pieprzu.
Kolacja (wczesna kolo 18.00):
Szpinak gotowany podawany z jajkiem
pola44@gazeta.pl